15 karikatura që shprehin dëshpërim me zgjedhjen e Trumpit president

Karikaturistët nga e mbarë bota kanë shprehur mendimet dhe emocionet e tyre për zgjedhjen president të kandidatit më kontravers në historinë e SHBA-së, Donald Trump.

Periskopi.com Galeria

Trump do të jetë presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

16 15 14 13 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1