12 fotografi që dëshmojnë se puna nuk njeh gjini

Periskopi.com Galeria
Heather Marold Thomason, Butcher and Owner of Primal Supply Meats, Philadelphia PA

Heather Marold Thomason, Kasape dhe Pronare e thertores, Philadelfi.

Sadie Samuels, Lobster Fisher, Rockport, ME.

Sadie Samuels, Peshkatare, Rockport, ME.

Mira Nakashima, Designer and Woodworker, George Nakashima Woodworking, New Hope, PA

Mira Nakashima, Dizajnere dhe Zdrukthare, New Hope, PA

Nancy Poli, Pig Farmer, Stryker Farms, Saylorsburg, PA.

Nancy Poli, Fermere e fermës së derrave, Saylorsburg, PA.

Carol Warn, Leach Pad Operator, Marigold Mining Company, Valmy, NV.

Carol Warn, Operatore, Marigold Mining Company, Valmy, NV.

Mindy Gabriel, firefighter, Upper Arlington, Ohio

Mindy Gabriel, Zjarrëfikëse, Ohio.

Leeann Johnson, Haul Truck Driver, Round Mountain Gold Mine

Leeann Johnson, Shofere e kamionave, Round Mountain Gold Mine

Christina Burris, Brewer and Operations Manager, St. Benjamin’s Brewing, Philadelphia, PA.

Christina Burris, Prodhuese e birrës dhe menaxhere e operimit, Philadelphia, PA.

Alison Goldblum, Property Developer, Philadelphia PA

Alison Goldblum, Udhëheqëse pronash, Philadelphia PA.

“Kris Alvarez, Senior Geologist at the Round Mountain Gold Mine in Nevada,

“Kris Alvarez, Gjeologe,  Nevada.

Beth Beverly, Taxidermist, Philadelphia, PA.

Beth Beverly, Balsamuese kafshësh, Philadelphia, PA.

ordan Ainsworth, Mill Operator, Round Mountain Gold Mine, Round Mountain, NV.

Jordan Ainsworth, Punëtore e kualifikuar e Makinerisë së rëndë, Round Mountain, NV./MagazinaBarazia