11 gjëra që duhet menjëherë të ndaloni së përdoruri

Secila prej tyre rrezikon shëndetin.

Periskopi.com Galeria

Ato duhet t’i largoni nga përdorimi, dhe duhet të jeni aq të dijshëm sa të kuptoni kur merr fund përdorimi i tyre./ Periskopi

 

161104145247-11-eco-bad-habits-disposable-razors-restricted-super-169 161104144359-05-eco-bad-habits-styrofoam-restricted-super-169 161104145141-10-eco-bad-habits-birth-control-pills-restricted-super-169 161104144148-03-eco-bad-habits-antibacterial-soap-restricted-super-169 161104144248-04-eco-bad-habits-plastic-teabags-restricted-super-169 161104145033-09-eco-bad-habits-disposable-batteries-restricted-super-169 161104144601-07-eco-bad-habits-plastic-bags-restricted-super-169 161104144826-08-eco-bad-habits-wet-wipes-restricted-super-169 161104144454-06-eco-bad-habits-wooden-chopsticks-restricted-super-169 161104144039-02-eco-bad-habits-toothpaste-microbeads-restricted-super-169 161104143910-01-eco-bad-habits-coffee-pods-restricted-super-169