10 zbulimet kineze që ndryshuan botën (VIDEO)

Periskopi.com Tech/Auto

Doni ta falenderoni dikë për shpikjen e keçapit por nuk dini se kë? Ktheheni kokën nga kinezët.

Kinezët janë të parët që shpikën shumë gjëra elementare dhe të nevojshme për përditshmërinë tonë.

Vite më parë, ata shpikën letrat e tualetit,  çadrat e shiut, keçapin e shumë gjëra të tjera.

Shikojeni videon më poshtë dhe mësoni detajisht për zbulimet e tyre, zbulime këto që ndryshuan gjithë botën.