Kanceri ne gji

Sot ecje kundër kancerit të gjirit

Sot organizohet ecja simbolike kundër kancerit të gjirit në Prishtinë dhe bëhet për t’i mbështetur gjithë ata persona që janë të prekur nga kanceri i gjirit.

Periskopi.com Lajme

Ecja simbolike organizohet çdo vit nga organizata joqeveritare Jeta/Vita, udhëhequr nga Nafije Latifi.

Ky aktivitet do nisë në ora 12:00 nga Teatri Kombëtar.