Këto këshilla për seks vërtet ia vlejnë

Periskopi.com +18

Kur mendojnë për seksin e planifikuar shumicës u ngrihen flokët përpjetë, sepse janë të bindur që seksi spontan është seksi më i mirë. Mirëpo, nëse u përmbaheni këtyre këshillave do të ndryshoni mendimin.

Nëse dëshironi orgazëm të mrekullueshëm

Orgazmën më të mirë femra do ta përjetojë një ditë para se t’i vijnë menstruacionet.

Nëse dëshironi që seksi të zgjasë më shumë

sex press

Koha më e mirë për këtë kënaqësi është midis Vitit të Ri dhe Kërshëndellave, përkatësisht Kërshëndellave dhe Vitit të Ri, kur për shkak të festave çiftet zakonisht nuk kanë angazhime të tjera.

Kur çifti nuk është nën presionin e punës dhe ka më shumë kohë për t’iu përkushtuar njëri-tjetrit, është e lehtë t’i përkushtohen seksit dhe të ndihen rehat pa pasur nevojë të mendojnë  për gjëra të tjera.

Nëse dëshironi t’i bëni surprizë partnerit

sex press2

Siç keni pasur mundësi të bindeni, meshkujt zgjohen në mëngjes me ereksion. Pra, në vend që të prisni mbrëmjen për të bërë seks, kurdiseni orën dhjetë minuta më herët dhe përkushtojuni partnerit tuaj.

Nëse jeni tepër të ngarkuar me obligime

Përkushtojuni seksit gjatë vikendit, kur nuk keni edhe aq shumë obligime dhe kur nuk jeni të lodhur. Së bashku merrni pushim nga java e ngarkuar, kënaquni dhe përkushtojuni njëri-tjetrit. Nëse keni fëmijë (jeni prindër), provoni t’ua lini në përkujdesje gjyshes dhe gjyshit.

Nëse dëshironi të ndërprisni rutinën

shtrat ballline11

Sa më gjatë që jeni me partnerin/partneren, është gjithnjë e më vështirë të jeni kreativë në shtrat. Poza misionare çdo të shtunë shumë shpejt mund t’ju bëhet e mërzitshme. Për ta prishur monotoninë në dhomën e gjumit, praktikoni seks të papritur mu në mesnatë.

Kurdiseni orën në orën tre të mëngjesit dhe befasojeni partnerin. Me siguri nuk do t’i pengojë prishja e gjumit.

Pozicionet që do t’iu lënë të mpirë për orë të tëra (+18)

Periskopi.com +18

Image

2 Këmbët mbi qafë

Image

3 Palla-çinka

Image

4 Ktheje dhe bluaje

Image

5 Shqiponje e zgjeruar

Image

6 Stili i qenit

Image

7 Stili i qenit mbi shkallë

Image

8 Gjunjëzimi

Disa arsye për seks apo përse bëjmë seks fare?

Periskopi.com +18

E po mirë, bëjmë seks për shkak se ndiejmë kënaqësi, mirëpo nuk është kjo e vetmja arsye. Po i theksojmë disa arsye për seks! Njëra ndër to është dëshira e zjarrtë trupore.

Arsyeja I: … dashuria

Edhe pse tingëllon si klishe, arsyeja e parë përse bëjmë seks është dashuria. Seksi nga dashuria është arritje ideale e lidhjes. Seksi i tillë është më i shpeshti dhe seksi më i mirë.

Arsyeja II: … obligimi bashkëshortor

Edhe kjo është një ndër arsyet klishe, mirëpo është dukshëm i theksuar. Posaçërisht te partnerët bashkëshortor të moshuar dhe patriarkalë, midis tyre mashkulli mendon që ka të drejtë në trupin e gruas kurdo që të dëshirojë. Pa marrë parasysh mungesën e paralojës dhe dëshirës për kënaqësinë vetjake.

pse seks3

Arsyeja III: … shtatzënia

Qëllimi parësor i seksit megjithatë  është vazhdim i pasardhësve. Me ardhjen e revolucionit seksual dhe me shpikjen e llojeve të ndryshme të mbrojtjes nga shtatzënia seksi është bërë argëtim dhe kënaqësi në të cilën shtatzënia nuk është qëllim i përhershëm. Megjithatë, është e vërtetë që shumica e çifteve më shumë bëjnë seks kur planifikojnë të kenë fëmijë.

Arsyeja IV… dëshira e zjarrtë

Njerëzit janë qenie seksuale dhe prandaj është logjike që dëshira është njëra ndër shkaqet për seks. Nëse na orienton në tradhti, mund të na shkaktojnë probleme të mëdha.

Arsyeja V… mosha rinore

Edhe pse nuk jemi të rinj, seksi na mundëson të ndihemi më të rinj. Njëra ndër arsyet për seks është edhe dëshira për rini të gjatë në lidhjen e meshkujve të moshuar me femra më të reja. Gjithashtu, seksi ju mundëson kondicion të mirë dhe përmirëson gjendjen shpirtërore, gjë që do të thotë që edhe çiftet e moshuara bëjnë seks nga dëshira për rininë.

pse seks1

Arsyeja VI për seks… orgazma

Shumicës qëllimi i seksit u është përjetimi i orgazmës. Orgazma është kulmi i seksit, mirëpo nëse është kjo arsye e vetme për seks shpesh ndodh që të mos e përjetojnë, sepse jemi tepër të ngarkuar.

Arsyeja VII… relaksimi

E po ç’është më mirë se seksi pas një dite të lodhshme? Njëra ndër arsyet për seks në fund të ditës përfundimisht është zvogëlimi i stresit dhe relaksimi. Këtë e dinë shumica e çifteve të cilëve relaksimi u është një ndër arsyet për të bërë seks.

Arsyeja VIII… xhelozia

Nuk është e preferueshme të bëni seks vetëm e vetëm për ta bërë xheloz  partnerin, mirëpo ajo megjithatë është njëra ndër arsyet. Rrezikojmë që partneri të na urrejë dhe të na braktisë.

Arsyeja IX … ekspozimi para fqinjëve

Nëse çifti është i zëshëm dhe i zjarrtë, fqinjët e dinë orarin e seksit. Nëse çifti krahas kësaj është edhe ekzibicionist, njëra ndër arsyet për seks është edhe argëtimi i fqinjëve.

Couple practicing gymnastics on the beach

 Arsyeja X… kënaqja e partnerit

Është njëra ndër arsyet e cila vlen të pasohet. Në të vërtetë, në dhënie duhet kënaqur mu sikur edhe më marrje. Me atë rast kini kujdes të mos bëheni egoist.

Arsyeja XI… ndihuni seksi

Kur njeriu bën seks dhe bindet që turpi i tij e josh partnerin, ndihet shkëlqyeshëm dhe seksi. Edhe kjo është njëra ndër arsyet që dikush të kënaqet në shtrat.

Arsyeja XII.. seksi pas grindjes

Amerikanët e quajnë “make up sex”. Shpesh është një ndër arsyet e mira për pajtim dhe relaksim pas grindjes së ashpër.

Arsyeja XIII …eksperimentimi

Nëse dëshironi të provoni diçka të re, seksi është një ndër arsyet për të bërë eksperimente, sepse ju çliron maksimalisht fantazinë.

pse seks5

Arsyeja XIV … monotonia

Çdo arsye për të bërë seks është e pranueshme, madje edhe monotonia. Përse të mos e mposhtni monotoninë me seks?

Arsyeja XV… lokacioni interesant

Njerëzit e ndryshëm i eksitojnë gjërat e ndryshme. Një ndër arsyet për eksitim është edhe seksi në vend publik, i cili zgjon kërshërinë për hulumtim të lokacioneve të reja, interesante.

Arsyeja XVI… paraja

Siç e dimë të gjithë, prostitucioni është “profesioni” më i vjetër në botë. Një përqindje e caktuar e njerëzve e shfrytëzon seksin si njërin ndër arsyet për të mbijetuar.

Arsyeja XVII … ngushëllimi

Edhe ndarja e dhembshme është njëra ndër arsyet që femra të pranojë seksin me mashkullin të cilin nuk e dashuron. Autorët e librit Idiot’s to Amazing Sex thonë se nuk ia vlen seksi i tillë, sepse sasia e spermës nuk ka lidhje me asgjë.

Ushqimet të cilët mund t’jua përmirësojnë jetën seksuale

Periskopi.com Shëndeti

Stili i shëndetshëm i jetës i cili përfshin zgjedhjen e drejtë të artikujve ushqimorë dhe ushtrimi i rregullt mund të përmirësojnë jetën tuaj seksuale.

Njëkohësisht, disa artikuj mund të ndikojnë keq në gjendjen tuaj emocionale dhe mund të zvogëlojnë dëshirën seksuale. Studimet kanë treguar që artikuj të caktuar ushqimorë apo materie ushqyese luajnë rolin qenësor në forcimin e libidosë, theksojnë ekspertët.

Besohet që qarkullimi i mirë i gjakut është kyç për funksionin seksual te pjesëtarët e të dy gjinive, ndërkaq dredhëzat janë të pasura me antioksidantë të cilat forcojnë zemrën dhe arteriet. Janë të pasura me vitaminën C e cila përmirëson cilësinë e spermës.

Avokado është super-pemë e pasur me vitaminat E dhe B6, pastaj edhe me kalium. Këta përbërës shërojnë sëmundjen e zemrës dhe përmirësojnë qarkullimin e gjakut. Gjithashtu është e pasur me thartira yndyrore të pangopura të cilat janë të mira për zemrën, ndërkaq zemra e fortë dhe qarkullimi i mirë i gjakut janë bazë për seks të mirë.

Bademi përmban zink, selen dhe vitaminën E, të cila janë shumë të rëndësishme për shëndetin seksual dhe riprodhues. Seleni ndihmon te jofertiliteti, ndërkaq zinku është mineral i cili nxit prodhimin e hormoneve seksuale të mashkullit dhe forcon dëshirën seksuale.

Të pasura me zink janë edhe farat e susamit.

Disa artikuj të cilët shkatërrojnë dëshirën seksuale janë: alkooli dhe mishi i kuq, pastaj ushqimi i fërguar me yndyrë. Besohet se ato dobësojnë libidonë, zvogëlojnë dëshirën seksuale, shkaktojnë aromë të pakëndshme të trupit… Pos kësaj janë të dëmshme për zemrën dhe enët e gjakut.

Seksi pa prezevativ u bën mirë femrave, ja pse

Periskopi.com +18

Një studim i udhëhequr nga psikologu Gordon Gallup në Universitetin Albany në SHBA, zbuloi se gratë që bëjnë seks pa kondom treguan më pak shenja të depresionit.

Pjesë e studimit ishin rreth 300 gra të moshave të ndryshme të cilat plotësuan formular anonim e që trajtonin jetën e tyre seksuale.

Në formular përfshihej pyetja edhe sesa herë kryenin marrëdhënie seksuale dhe nëse përdornin kondom apo ajo.

Rezultatet treguan se gratë që bëjnë seks por nuk përdorin kurrë prezervativë, shfaqën shenja shumë më të vogla të depresionit, sesa ato që përdorin zakonisht.

5 shkaqe kryesore për të cilat femrat aktrojnë orgazmën!

Periskopi.com +18

Esenca e aktrimit të orgazmës qëndron në faktin që femra kërkon që seksi sa më parë të përfundojë, ndërsa partneri të mos ndihet i zhgënjyer.

Është e vërtetë që femrat aktrojnë orgazmën. Në një hulumtim i cili ka përfshirë më shumë se 30.000 femra, pothuajse të gjitha kanë pranuar që së paku një herë në jetë kanë aktruar.

orgfem4

Motivi i cili fshihet pas mashtrimit  është vetëm një: femra dëshiron që seksi të përfundojë sa në parë, ndërkaq me atë rast të mos lëndohet partneri. Mirëpo arsyet mund të jenë shumë të ndryshme.

  1. Lodhja dhe detyrimi

orgfem1

Shkaku më i shpeshtë është lodhja. Në kohën e sotme femrat në shtëpi dhe në punë kanë aq përgjegjësi sa që pas një dite të lodhshme më me dëshirë do të bënin një dush apo të lexonin një libër të mirë, mirëpo megjithatë nuk dëshirojnë edhe ta refuzojnë egoizmin e paskrupullt të partnerit i cili për atë natë ka plane të tjera.

Disa femra as që marrin guximin të refuzojnë, sepse do të shkaktonin grindje apo madje edhe mavijosje në kokën e tyre. Binduni që seksi me urdhër nuk bën pjesë në afrodiziakë dhe me siguri nuk do t’ju ndihmojë të përjetoni orgazmën.

  1. Monotonia dhe dhembjet

AA036864

Është e mundshme gjithashtu që seksi i cili ka filluar vrullshëm dhe me afsh pas një kohe të caktuar të shuhet. Mashkulli nuk dëshiron të heqë dorë para se ta çojë në kulmim andaj edhe përpiqet shumë, ndërkaq partneren e kaplon monotonia.

Nëse kësaj i shtohen edhe dhembjet e mundshme dhe pakënaqësitë e tjera për shkak të fërkimit të gjatë, aktrimi i orgazmës duket që është i pashmangshëm, i cili mund të ndërpresë atë akt të çmendur.

  1. Tendosja

orgfem3

Shumicës së femrave për të arritur orgazmën nuk i ndihmon vetëm teknika, por patjetër duhet të ndiejnë lidhshmëri të veçantë me partnerin e cila me kalimin e kohës rritet.

Gjithashtu, është me rëndësi shtendosja. Prandaj nuk befason fakti që më së shumti aktrim të orgazmës ka, para së gjithash, gjatë seksit në fillim të lidhjes, përkatësisht në seksin vetëm për një natë.

  1. Problemet shëndetësore

orgfem6

Disa femra për shkak të arsyeve fiziologjike përkatësisht psikologjike as që janë të afta të përjetojnë orgazmën. Studiuesit thonë që 10 deri 15 për qind e femrave kurrë nuk përjetojnë orgazmën, ndërkaq 10 deri  15 për qind e tyre orgazmën e përjetojnë ekskluzivisht nëpërmjet vetëkënaqjes.

  1. Kërkimi i intimitetit

sb10064404bp-001

Arsyeja më e thellë mund të fshihet në atë që femra në seks pikërisht nuk kërkon të përjetojë orgazmën, por dëshiron vetëm pak intimitet – përqafime të fuqishme, prekje të buta dhe puthje të zjarrta. Prandaj, meshkulli patjetër duhet që çdo ditë, jo vetëm nën çarçafë, të angazhohet që partnerja e tij e dashur të ndihet e dashuruar.

Mos harroni – të gjithë ne jemi aktorë, ndërkaq shtrati është vetëm një ndër skenat botërore.

Vdekje të çuditshme dhe tragjike gjatë seksit!

Periskopi.com +18

A keni dëgjuar për shprehjen se “vdekja gjendet kudo?” Epo, kjo thënie vlenë edhe për seksin – nga i cili çdoherë presim kënaqësi maksimale dhe jo gjëra të këqija, sidomos jo vdekjen. Në vijim ju sjellim disa situata të çuditshme që kanë ngjarë gjatë seksit, e që kanë rezultuar me fund tragjik – vdekje.

Seksi tragjik mbi piano

pianoja seks 0001

Në vitin 1938, Jimmy Ferozzo, truprojë në bar-kafenë “Condor“ në San Francisco dhe valltarja, Teresa Hill, kishin vendosur të bënin seks mbi piano. Pianoja kishte një sistem hidraulik, i cili e sillte dhe e largonte atë nga skena. Gjatë seksit, ky çift kishte aktivizuar pa dashje sistemin, ndërsa pianoja ishte ngritur aq shumë drejt tavanit – sa që e kishte shtypur për vdekje Ferozzon.

Seks me gruan dhe dashnoren

pianoja seks 0004

Hagibis Jungao kishte vendosur të bënte seks të çmendur, në një hotel në Manila, me gruan dhe të dashurën e tij, i cili i kushtoi me jetë. Jungao 45-vjeçar, sipas policisë, kishte vdekur nga viagra dhe seksi pervers.

Vdekja nga asfiksia gjatë seksit në garazh  

pianoja seks 0006

Ylli rumun i futbollit, Mario Bugeanu, në vitin 1999 kishte pasur marrëdhënie seksuale me të dashurën e tij në makinë, të cilën e kishte parkuar në garazh. Fatkeqësisht, ata kishin harruar të fiknin makinën dhe kishin vdekur nga helimimi me karbon monoksid.

Vdekja nga gjoksi madh

pianoja seks 0002

Në vitin 2013, Donna Lange, pas seksit, në gjendje të dehur ishte përleshur me të dashurin e saj, të cilit ia kishte zënë frymën me gjoksin e saj të madh. Ai kishte lëshuar shpirt pa mundur të shpëtonte – edhe pse, sipas raportit, Lange nuk e kishte për qëllim të ngufaste atë për vdekje.

Seksi tragjik në terracë

pianoja seks 0003

Sandra Orellana kishte humbur jetën pasi kishte rënë nga kati i tetë, respektivisht nga terraca e një hoteli në Los Angeles, derisa ishte duke bërë seks me shefin e saj, Robert Salazer. Sipas Salazerit, në ato momente ata ishin duke e ndërruar pozitën e seksit, ndërsa ajo kishte humbur drejtpeshimin dhe kishte rënë nga parmakët, ku ishte ngjitur për të përjetuar një seks ndryshe.

Këshilla intime nga porno-yjet: Këto gjëra duhet t’i dini për seksin

Periskopi.com +18

Kur janë këshillat për seksin në pyetje, atëherë, yjet e industrisë pornografike janë më të thirrur për të dhënë përgjigjje. Dhe, ja çfarë kanë për të thënë katër divat e këtij zanati:

Jessica Drake

porno kesh 0001

 

“Para se gjithash, është e nevojshme që ta duam trupinë tonë, por dhe të mos turpërohemi që t’i pranojmë gjërat që na pëlqejnë në seks. Të gjithë duhet të dinë se janë përgjegjës për orgazmën e tyre. Po ashtu, duhet ta dëgjoni dhe partnerin tuaj – që edhe atij t’ia përmbushni nevojat”.

Madeline Blue

porno kesh 0002

“Paraloja është gjëja më e rëndësishme në gjithë lojën e seksit. Duhet të keni vullnet të mirë dhe entuziazëm – kjo gjë duhet të shihet tek ju – që dëshironi një gjë të tillë dhe pastaj çdo gjë do të jetë e përkryer”.

Tasha Reign

porno kesh 0003

“Me e rëndësishmja është të jeni të një mendje me partnerin. Duhet të jeni të hapur, që të kujdeseni për të, që të ndjehet komod dhe të kënaqet – por duhet të jeni të hapur”.

Jillian Janson

porno kesh 0004

“Seksi duhet t’ua aktivizojë trurin dhe trupin maksimalisht. Duhet ta bëni me një person që kupton, dhe vetëm kështu çdo gjë do të jetë në vendin e vet”.

Pauzë për seks në orar të punës dhe me pagesë? Shpejt bëhet me ligj në Suedi

Për disa aspekte, Suedia është parajsë për punonjësit. Suedia është një nga shtetet me kohën më të shkurtër të punës në Evropë, vendi ku për herë të parë u prezantua leja e atësisë, pra edhe burrat kanë të drejtë të marrin leje kur bëhen prindër, si dhe shumë benefite të tjera.

Periskopi.com Lajme

Propozimi vjen së fundmi nga Per-Erik Muskos, anëtar i këshillit bashkiak të Övertorneå, qytet në veri të Suedisë, pranë kufirit me Finlandën. Propozimi thotë që punëtorëve t’u ofrohet pushim 1 orë në ditë, i paguar, për të shkuar në shtëpi dhe të bëjnë seks…ose diku tjetër.

“Ekziston gjithmonë rreziku që personat që marrin leje të bëjnë një shëtitje në vend që të bëjnë seks. Por, shumë studime tregojnë që të bësh seks, është një gjë e shëndetshme”, tha ai në një intervistë për një gazetë lokale.

Ai arsyeton propozimin e tij me faktin se qyteti po vuan nga reduktimi i popullsisë dhe deficiti i lindjeve.

“Kjo do të thotë se lindja e fëmijës duhet të inkurajohet. Përderisa seksi është gjithashtu një formë e shkëlqyer, që ka efekte pozitive tek njeriu, përse të mos i inkurajojmë punonjësit tanë, që të përdorin një orë pushim, për të shkuar në shtëpi, të bëjnë seks me partnerin e tyre’, shkruhet në gazetë.

Zbulohen mesazhet! Nuk do ta besoni sa kërkon për një natë seks juristja superseksi nga Tirana

Seksbomba shqiptare, Redona Koçi, ka treguar se sa kushton nata për të bërë seks me të.

Periskopi.com +18

Sipas faqes në Instagram “Demaskime Shqiptare” ajo ka thënë 1000 euro kushton nata me të më një kusht: Që seksi të bëhet me mbrojtje.

Sipas fotos së postuar, asaj i kërkohen edhe disa shërbime tjera, por ajo thotë që do t’i tregojë në skype të gjitha.

Shikoni fotografinë:

Bën seks në gjykatë duke pritur vendimin, publikon videon në Twitter

Filmoi veten teksa bënte një akt seksual ndërsa ndodhej në gjykatë në pritje të vendimit për problemet e saj ligjore.

Periskopi.com +18

Vajza e filmoi veten në momente intime brenda gjykatës dhe më tej e publikoi videon në Twitter.

Në video ajo saktëson se ndodhet në një gjykatë të Florida, SHBA, për të zgjidhur disa probleme ligjore, shkruan noa.al.

“Sot u argëtuam aq shumë në gjykatë, gjetëm mënyrën për të zgjidhur problemet e mia ligjore. Shhhhtt, mos i’a thoni askujt”, shkroi ajo.

Gjyqtari që po ndiqte çështjen e saj u shpreh i neveritur dhe kërkoi të bëhen verifikime për rastin.

26- vjeçarja ndodhej në gjykatën Duval County Courthouse pasi kishte shkelur lirinë me kusht dhe në pritje të vendimit bëri aktin seksual, ndërsa video u publikua këtë të martë./a.y/noa.al

Seks dhe ryshfet, ish-kryeministri Berlusconi sërish në gjyq

Ish-kryeministri italian Silvio Berlusconi përballet me një tjetër gjyq, pasi u akuzua për korruptimin e dëshmitarëve për t’u mbyllur gojën” mbi akuzat se ka paguar vajza ta mitura për seks.

Periskopi.com Lajme

Në vitin 2013, Berluskoni u dënua për seks me një prostitutë minorene në atë që u bë i njohur si rasti i “bunga bunga”.

Ai u lirua në vitin 2015, pas një apeli, por prokurorët që pohonin se dëshmitarët ishin korruptuar , shkruan “BBC”.

Berluskoni, nga ana tjetër, mohon ashpër akuzat. Gjykimi i tij fillon më 5 prill /SYRI.net

Mike Tyson rrëfen me sa femra në ditë bënte seks kur ishte në burg

Gjatë kohës së qëndrimit në burg në Indianapolis, gjatë viteve 1992-1995, ai ka bërë aq shumë seks, saqë jo vetëm që nuk mund të stërvitej, por as që të shëtiste në oborrin e burgut, por vetëm se merrte veten në qelinë e tij!

Periskopi.com Showbiz

Kështu shkruan në autobiografinë e tij legjenda e boksit botëror, Mike Tysoni, që përshkruan në të mjaft veprime kontraversive, sidomos, të viteve ’90.

Sidoqoftë, sikurse shkruan ai, gjatë jetës së tij, ai ka bërë shumë seks dhe, para se të futej në burg, ai “flinte”, çdo ditë, me 15 femra, një “mani” që e ndoqi atë edhe në burg.

Gjatë “mandatit” të tij trevjeçar pas hekurave, Tysoni, midis të tjerave, thuhej se “ka fjetur” edhe me një grua që ishte këshilltare për luftën kundër drogës. Ai i ofroi asaj, sipas autobigorafisë, rreth 10 000 dollarë që të kishte marrëdhënie seksuale me të, gjë të cilën ajo e pranoi.

Që nga ajo kohë, ajo i shkonte, rregullisht, për vizita Tajsonit në burg. Një nga truprojat e tij, para pak kohësh, bëri publike emrat e femrave që “kanë fjetur” me Tysonin dhe bëhet fjalë një shifër impozante prej 1300 femrash!

Po ashtu, ekzistojnë edhe disa histori të papublikuara, sipas njërës prej së cilës, Tysoni ka bërë seks me modelen e njohur Naomi Campbell, në një tualet, gjatë një mbrëmjeje argëtimi në New York dhe marrëdhnien seksuale ata të dy e kryen, ndërkohë që roje bënte truproja i lartpërmendur i Mike të hekurt!

 

 

Seks, alkool, drogë dhe … vdekje, njihuni me qytetin tragjik në Ukrainë (Foto)

Fotografitë tregojnë copëza të qytetit të Slavutych në Ukrainë. Ai u krijua pas shpërthimit katastrofik të Çernobilit, një nga fatkeqësitë më të mëdha në botë që ka lënë pasoja dekada më pas.

Periskopi.com +18

Fotografi i njohur zviceran Niels Ackerman ka fotografuar pjesa nga jeta e përditshme e këtyre personave që jetojnë në këtë qytet.

Një pjesë jo e vogël e të rinjve janë të dhënë pas alkoolit dhe drogërave, dhe seksit të shfrenuar.

“Më shumë njerëz kanë vdekur në Slavutych nga alkooli dhe droga, se sa nga rrezatimi bërthamor”, citohet fotografi nga “The Sun”.

nintchdbpict0002933613891484067848 nintchdbpict0002933613031484067847 nintchdbpict0002933613931484067846 nintchdbpict0002933613941484067845 nintchdbpict0002933612981484067844 nintchdbpict0002933613921484067843 nintchdbpict0002933612961484067842 nintchdbpict0002933612991484067840 nintchdbpict0002933613821484067839 nintchdbpict0002933612931484067838 nintchdbpict0002933613001484067836 nintchdbpict0002933613041484067835 nintchdbpict0002933613061484067834

Skandaloze në Kavajë: Djali bën seks me motrën 13 vjeçe dhe dhunon edhe prindërit

Një ngjarje skandaloze ka ndodhur në Kavajë, e cila është zbuluar mbrëmjen e djeshme kur policia ka vënë në pranga një 20-vjeçar. Burime nga policia thanë se një ditë më parë kanë vënë në pranga Agim Dakën, 20 vjeç nga fshati Koçaj.

Periskopi.com Lajme

Burimet policore thanë për SYRI.net se Dakaj është vënë në pranga sepse në banesën e tyre, ka kryer disa herë marrëdhënie seksuale me motrën e mitur me iniciale S. A. D., 12 vjeçe.

Por përveç kësaj ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike edhe ndaj prindërve A. Daka dhe R. Daka.

Në momentin e arrestimit të riut i janë gjetur dhe sekuestruar me cilësinë e provës materiale 1 armë zjarri pushkë model 56. /SYRI.net

Ambasadori grek u ekzekutua nga dashnori i gruas pasi i kapi duke bërë seks (Foto)

Ambasadori i Greqisë në Brazil, i zhdukur të hënën e shkuar dhe i gjetur i vdekur i karbonizuar të enjten brenda një makine që kishte marrë me qira, dyshohet se është vrarë për motive pasioni.

Periskopi.com Lajme

Autorët e dyshuar janë gruaja e tij Francoise Amiridis, me të cilën ambasadori Kyriakos Amiridis kishte 15 vite që ishte martuar, si dhe tre agjentë të policisë.

Një nga autorët e dyshuar quhet Sergio Gomes Moreira Filho dhe kishte një marrëdhënie intime me gruan e ambasadorit 59-vjeçar. Policia i kërkoi gjykatës të lëshojnë 4 urdhër-arreste për autorët e dyshuar.

Raportohet se ambasadori e ka gjetur gruan e tij duke bërë seks me Sergio Gomes Moreira Filho, në banesën e pushimeve në Rio. Pas sherrit që ka bërë me të shoqen është larguar, për të mos u kthyer kurrë.

Edhe pse u zhduk të hënën e shkuar, zhdukja u raportua me vonese 48 orë në polici nga gruaja e tij.

Gjatë marrjes në pyetja gruaja ka dhënë dëshmi kontradiktore, por ka pranuar lidhjen me një oficer të Policisë Ushtarake. Edhe ky i fundit është marrë në pyetje, duke mohuar se s’kishte lidhje me gruan e ambasadorit, por më pas ka pranuar lidhjen mes tyre.

a3-3771483126431 a5-3171483126430 a6-2641483126429 a1-3931483126428

Studim: Sa shpesh duhet të bëni seks bazuar në moshën që keni

A keni menduar ndonjëherë nëse po bëni marrëdhënie seksuale mjaftueshëm, pak ose tepër?

Periskopi.com Shëndeti

Problemi kryesor në jetën seksuale qëndron në faktin se ju kaloni pak kohë cilësore me partnerin tuaj, që ndikon shumë në jetën tuaj seksuale.

Për më shumë, ju duhet ta dini se stresi i përditshëm dhe karakteret e njerëzve përreth jush, ndikojnë në kualitetin e jetës tuaj seksuale, raporton Periskopi

Në këtë pikë, ju duhet ta dini se përderisa për dikë është mjaftueshëm të ketë marrëdhënie seksuale dy herë në javë, për të tjerët mund të jetë pak apo edhe tepër.

Instituti Kinsey ka bërë një hulumtim, që bazuar në moshën tregon se sa herë duhet të keni marrëdhënie seksuale:

18 -29 vjeç: mesatarisht 112 herë në vit duhet të kenë marrëdhënie seksuale

30-39 vjeç: mesatarisht 86 herë në vit

40-49 vjeç: mesatarisht 69 herë në vit

Për më tepër ky hulumtim tregoi se 13% e qifteve të martuara bëjnë vetëm disa herë marrëdhënie seksuale në vit, 45% e tyre kanë seks disa herë në muaj, 34% e tyre kanë seks dy deri tre herë në javë dhe 7% e tyre kanë seks katër ose më shumë herë në javë.

Duke parë hulumtimin, shumë të martuar kanë bërë një studim mes vete dhe kanë treguar minimalen e duhur, mesataren dhe numrin ideal të marrëdhënieve seksuale që duhet bërë brenda muajit qiftet e martuara.

Minimum: një herë në muaj

Mesatare: Një herë në javë

Ideale: Tre deri në pesë herë në javë./ Periskopi

Femrat që bëjnë më shumë seks kanë diçka më shumë se të tjerat

Femrat të cilat shpesh bëjnë seks kanë kujtesë më të mirë, kanë treguar hulumtimet. Shkencëtarët kanadezë kanë gjetur lidhjen midis seksit dhe hipokampusit zonë në tru e cila kontrollon emocionet, kujtesën dhe sistemin nervor.

Periskopi.com Shëndeti

Në hulumtim kanë marrë pjesë 78 femra nën moshën 30-vjeçare, transmeton Telegrafi.

Atyre u janë treguar fotografitë e fytyrave të njerëzve dhe fjalë abstrakte, ndërkaq kanë pasur për detyrë të mbajnë në mend sa më shumë fotografi dhe fjalë.

Rezultatet kanë treguar që femrat të cilat kanë më shpesh seks janë më të mira në kujtesë dhe në fjalë abstrakte, mirëpo se a kanë shpesh seks apo jo nuk ka ndikuar në mbajtjen në mend të fytyrave të njerëzve.

Është e njohur që seksi ul tensionin dhe stresin dhe vetvetiu u ndihmon njerëzve që të mendojnë pa ngarkesa të cilat i shkakton stresi.

Kështu, truri nuk është i ngarkuar me informacione të panevojshme, andaj mbajtja në mend e informacioneve të reja është më e mirë.

 

Behgjet Pacolli kujton me kë bëri seks për herë të parë (Video)

Në emisionin 'Me Shukin', Behgjet Pacolli ka folur rreth jetës së tij private, punës, shoqërisë.

Periskopi.com Showbiz

Në minutën e 17 të kësaj interviste ai u vë në një pozitë të sikletshme kur u pyet a i kujtohet se kë e ka puthur për herë të parë dhe a i kujtohet me kë ka bërë seks për herë të parë, shkruan lajmi.net

Pacolli ka treguar se i kujtohet shumë mirë madje secila femër që ka pasur punë me të i kujtohet detajisht pasi që çdo gjë që ka bërë ka bërë me shpirt dhe janë gjëra që nuk harrohen.

Kujtojmë se 65-vjeçari ka qenë i martuar për tre vjet me bukuroshen italiane me prejardhje shqiptare Anna Oxa (1999–2002) ndërsa aktualisht është i kurorëzuar me rusen, Mashën./lajmi.net

Skandalet seksuale që shokuan botën e lashtë

Skandalet seksuale nuk janë një fenomen i kohëve të sotme, por kanë ekzistuar që në kohët më të lashta. Shpesh skandalet seksuale kanë ndryshuar kursin e perandorive të hershme, por edhe kursin e vetë njerëzimit.

Periskopi.com Showbiz

Për më tepër po prezantojmë disa nga skandalet më të famshme të lashtësisë.

  1. Komploti i Egjiptit

 

Rreth vitit 1155 p. e. s. faraoni Rameses III i Egjiptit u vra nga një komplot i drejtuar nga gruaja e tij, Tiye. Pasardhësi i tij Rameses IV ngriti një komision prej 12 gjyqtarësh për të hetuar konspiracionin. Gjyqtarët zbuluan se në komplot u përfshinë disa zyrtarë gjykatash dhe disa gra pa kurorë, ku të gjithë u ekzekutuan.

Në të vërtetë vetë hetimi u dekonsirua nga një tjetër seksual seksual, ku u zbulua se tre gjyqtarë të përfshirë në hetim, u joshën nga mantenutat e përfshira në konspiracion. Sipas të dhënave të lashta, “këto gra bënë disa festa të këndshme me këta gjyqtarët”.

Njërit prej gjykatësve iu pre hunda dhe veshët, ndërsa i dyti u dërgua në azil, i cili më pas vrau veten. Ndërsa i treti veçse u qortua, ndoshta për shkak se dëshmoi kundër dy gjyqtarëve të parë.

  1. Tempulli i errët i Isis

Gjatë mbretërimit të perandorit romak Tiberius, Roma u përfshi nga një skandal i pazakontë seksual. Sipas Jozefit, një titullarë i quajtur Decius Mundus kishte dëshirë të shkonte me një grua të martuar të quajtur PAulina. Madje i ofrojë asaj 2000,000 drahmas që të kalonte një natë me të, por Paulina e respektueshme refuzoi.

Decius nuk u dorëzua kaq lehtë. E dinte që Paulina ishte një idhtare e devotshme e zotëve të lashtë. Kështu që ai korruptoi një prift të zotit Isis që t’i thonte Paulinës se dëshironte ta takonte zoti Anubis. Paulina e detyruar shkoi tek tempulli në mbrëmje, ku Decius e priste i maskuar si zoti Anubis.

Në errësirrë, Paulina kujtoi se Decius ishte Anubis dhe “perfomojë një natë të gjatë shërbimi për të”. Disa ditë më vonë, Dacius i tha saj të vërtetën, duke u mburrur se kishte kursyer 200,000 drahmas. E tmerruar, Paulina u ankua tek perandori. Prifti u kryqëzua, dhe tempulli i Isis u dogj. Ndërsa Decius u dërgua në azil.

  1. Mbreti që kërkonte njerëz të lakmonin gruan e tij

Candaules ishte mbret i Lydias, një mbretëri e fuqishme e kohës në Turqinë e sotme. Sipas Herodotit, Candaules mburrej vazhdimisht për gruan e tij të bukur. Në vitin 718, ai i kërkoi truprojes së tij, Gyges, nëse dëshironte të shihte mbretëreshën lakuriq.

Gyges nuk e pranoi një gjë të tillë. Por Candaules insistoi, duke i thënë atij që të fshihej prapa derës së dhomës që të mund të shihte mbretëreshëm pakuriq. Fatkeqësisht ajo e dalloi Gygesin dhe u tërgua.

Pasi e mori vesh, ajo i dha dy mundësi Gyges-it: Ose të vriste Candaules-in e të martohej me të, ose do të akuzohej publikisht për spijunim, duke nxitur Candaulesin që të ekzekutonte Gyges.

Gyges zgjodhi opsionin e parë, atë natë, Candaules hyri në dhomë dhe u ther deri në vdekje nga Gyges – i cili ishte fshehur sërish pas derës.

  1. Crassus dhe e virgjëra

Marcus Licinius Crassus ishte një nga njerëzit më të pasur në histori dhe një nga figurat më të fuqishme të Romës. Kështu që kur u kap në skandal seksual, ky ishte lajm i madh për kohën. Ai u akuzua sepse u përpoq të joshte një femër të virgjër.

E virgjëra ishte një priftëreshë e cila lutej me pastërti, kështu që ishte një krim të kërkoje ta merrje në shtrat. Fatmirësisht për Crassus, ai kishte alibinë perfekte. Ai shpjegoi e virgjëra zotëronte një vilë të bukur, dhe se ai vinte vërdallë vetëm që t’i mbushte mendjen asaj t’ia shiste vilën.

Derisa Grassus ishte i famshëm për lakmitë e tij, gjykata u korruptua dhe e shfajësoi atë. Siç e përshkruan Plutarku me ironi: “Ishte ‘kopërracia’ e tij që e shpëtoi nga dënimi”.

  1. Mbishkrimet e çuditshme

Sigurisht që është e vështirë të kuptosh se çfarë mendonin njerëzit për skandalet seksuale në botën e lashtë. Një shembull interesant vjen nga mretëresha Hatshepsut, femra më e famshme faraon e Egjiptit. Thuhej se kishte një marrëdhënje me oborrtarin e saj, Senenmut.

Siç duket fjalët u përhapën së tepërmi atë kohë, derisa punëtorët e pikturuan në murin e Deir el Bahrit. Mbishkrimi përshkruan një figurë që mund të ketë veshur një veshje faraonike duke u penetruar. Kjo figurë është disi mashkullore, pa gjire dhe pa penis, e cila në fakt i shkonte për shtat Hatshepsut, e cila shpesh u pikturonte me një mjekët false.