E rrallë: Harta e Shqipërisë shfaqet në qiell në një formë krejt të veçantë (Foto)

Periskopi.com Fun

Kjo është padyshim një foto e rrallë.

Në qiell shfaqet harta e  Shqipërisë, formuar prej një reje dhe e ndriçuar pas nga dielli.

Shikoni foton

Reklamë
Reklamë

UFO në Vjenë, alarmohen banorët dhe telefonojnë policinë (Video)

Banorët austriakë janë tronditur kur mbi qytetet Vjenë dhe Graz është fotografuar një pikë e shndritshme që ngjasonte me UFO-t.

Periskopi.com Lajme

Video është publikuar në internet dhe shumë njerëz janë skeptikë se çfarë është në fakt ajo dritë.

Banorët njoftuan policinë pasi vunë re objektin e shndrritshëm dhe misterioz.

Zyrtarët lokalë nuk kanë dhënë asnjë shpjegim për këtë, ndërsa të tjerë thonë se objekti ishte një helikopter i vogël që kontrollohej me telekomandë.

Reklamë
Reklamë