Barazohet rekordi i Michael Jordan

Kevin Durant barazoi rekordin e basketbollistit më të mirë të të gjitha kohërave Michael Jordan.

Periskopi.com Sporti

Durant ka shënuar në 72 ndeshje radhazi së paku 20 pikë dhe kështu barazoi rekordin e Jordanit, derisa kjo seri e shënimeve u bë seria e katërt më e gjatë në histori të NBA-së.

Rekordin është duke e mbajtur legjenda Willt Chamberlain, i cili në vitet 1961-1963, përkatësisht në 126 ndeshje radhazi kishte shënuar së paku 20 pikë.