Leonora Jakupi

Leonora Jakupi shkel mbi para (Foto)

Këngëtarja e shumë kërkuar Leonora Jakupi, ka mbajtur një koncert për shqiptarët në Amerikë.

Periskopi.com Limonada

Leonora ka qenë këto ditë në një mbrëmje muzikore me shqiptarët në New York, ndërsa siç është bërë zakon për shumë këngëtar, edhe ajo është “mbuluar” me para, transmeton “Magazina.al”

Në një foto të siguruar nga Magazina.al, ajo shihet duke shkelur në skenën e mbushur me dollarë amerikanë.

leonora

Leonora Jakupi

Ngjashmëria mes këngëve të Arilenës dhe Leonora Jakupit (Video)

Se këngëtarët huazojnë në mes vete këtë e kemi kuptuar. E fundit është kënga “Nëntor” e këngëtares Arilena Ara, e cila ka ngjashmëri të madhe me këngën “Këngë e pa kënduar”, nga Leonora Jakupi.

Periskopi.com Limonada

E njëjta këngë e Leonora Jakupit vite më parë ka qenë pjesëmarrëse në festivalin “Kënga Magjike” e cila gjithashtu është akuzuar për vjedhje, madje janë krijuar edhe emisione për këtë këngë, transmeton Sovrani.

ga minuta e parë tek kënga e Leonora Jakupit, është e njëjtë me minutën e 2.43 në këngën e Arilenës.

Kujtojmë që të dyja këngët janë të orkestruara nga i njëjti individ nga kompozitori Darko Dimitrov.

Leonora Jakupi​ përmallohet për babanë

Periskopi.com Video