Vajza sekreti për të pasme të bukura fshihet tek këpucët

Kreatorë dhe dizajnerë të ndryshëm çdo herë sjellin trende të reja të modeleve të ndryshme të modës. Por keni menduar ndonjëherë se si duket në fakt trupi juaj kur ndryshoni veshjen nga atletet në take!

Periskopi.com Lajme

Sigurisht që diçka të tillë kanë testuar dhe ekspertët e ndryshëm të modës. Gjatë këtij eksperimenti janë testuar rreth gjashtë lloje këpucësh për të kuptuar se si pasojnë ndryshimet tek të pasmet e vajzave.

Në saj të këtyre imazheve mund të kuptoni se çka i bën vajzat të duken më bukur, tërheqëse; atletet apo këpucët me taka.

Këpucët me platformë nxjerrin më jashtë të pasmet dhe dhe i bëjnë këmbët të duken më të gjata

Këpucët me takë “stiletto” krijojnë formën perfekte, këmbët duken më të gjata dhe të pasmet qëndrojnë më sipër

Këto këpucë me takë më të ulët se mesatarja janë ndoshta takat më të rehatshme për të gjitha femrat dhe për çudi I bëjnë të pasmet të marrin një formë të vendosur dhe të rrumbullakët

Ka shumë stabilitet për trupin mbi taka të trasha, kështuqë pasha trupore është e shpërndarë njëtrajtësisht.

Nëse vishni atlete, të pasmet duken më të mëdha, por rekflekton një posturë të qëndrueshme. Për faktin se ato janë të rehatshme dhe të japin lehtësi në të ecur, do të thotë se të pasmet lëvizin bukur.

5-131 1-4751485624796 2-240_-_copy1485624792 3-1921485624791 3-192_-_copy1485624789 4-1621485624786

Këpucët problematike të Policisë së Kosovës

Më 17 nëntor, Policia e Kosovës do të tentojë të përzgjedhë furnizuesin e saj për këpucë, pas gati 2 vjetësh dështim.

Periskopi.com Lajme

Pavarësisht gjykimeve dhe rigjykimeve të bëra në gjykatën e tenderëve dhe 3 herë anulimin e këtij tenderi, Policia e Kosovës është detyruar të nisë nga e para procesin e tenderimit dhe ofertat do të hapen më 17 nëntor, raporton KTV

Pavarësisht që kompania SOLID tri herë dështoi të marrë këtë tender, u ankua në Gjykatën Themelore, duke kërkuar shtyrjen e ekzekutimit të aktit administrativ, me pretendimin se kishte dëme të pariparueshme.

Gjykata hodhi poshtë kërkesën e kësaj kompanie.

Të njëjtën përgjigje SOLID-i e mori edhe nga Gjykata e Apelit, e cila ndër të tjera theksoi se pretendimet ankimore nuk kanë ndikim për të vendosur për një mënyrë tjetër dhe se ankesa refuzohet derisa aktvendimi i Themelores të vërtetohet si i drejtë dhe i ligjshëm.

Por pavarësisht që kërkesa e tyre për pezullim u hodh poshtë nga Gjykata e Apelit, Solid ka paralajmëruar se do të vazhdojë të kërkojë drejtësi edhe nëse rasti do disa vjet për t’u zgjidhur.

Tenderi në gushtin e 2015-ës ishte anuluar me pretendimin se ishte kurdisur, pasi kompania që ishte me çmim më të ulët e që ishte distributori i “Solidit”, u tërhoq nga gara pa shpjegim.