Turpi i fshehur i Afganistanit, homoseksualiteti (Foto)

Afganistani qe një kohë të gjatë njihet si një nga vendet më religjioze ku djemtë dhe vajzat ndjekin rregullat strikte të doktrinës islame, por prapa kësaj vendi po mbanë një sekret aq sa edhe Qeveria është munduar ta mbajë nën “ qilim” transmeton Periskopi.

Periskopi.com Lajme

Bacha Bazi “ apo djemët që vallzojnë, janë të rinjë nga mosha 10 vjeçare që vishen si vajza të vogla dhe vallzojnë rreth një grupi me njerëz të moshave të mesme dhe që më tepër shfrytëzohen edhe si skllevër seksi për t’i kënaqur nevojat seksuale të tyre.
Shukur, është djaloshi i cili u vjedh nga familja e tij në moshën 12 vjeçare për ta bërë një “ bachaa bereesh “ , ai është një nga fatlumët e pakët sepse pas pesë vitesh arriti që të ikte, ndërsa tani gjërat që i ka mësuar atje i përdor për ta siguruar jetesën.

1

Varfëria në Afganistan ka qenë një nga faktorët kyç që ka quar në rritjen në masë të madhe të këtij fenomeni në 15 vitet e fundit, ata shpesh edhe mirren nga familjarët e tyre me premtimin se do t’u sigurohet një edukim dhe më vonë një punë , nderkohë që ata trajnohen si valltarë, shfrytëzohen për nevoja seksuale dhe detyrohen te bëjnë grim.
Ai e prekte djaloshin me rroba pambuku “ citohet të ketë thënë një muzikant në 2009 për dokumentarin e “ Djemtë valltarë të Afganistanit” Ai kishte vazhduar se pasi festa mbaron atëherë fillon një shfaqje “ horrori” , ata mirren nga njerëz të ndryshëm dhe dërgohen në dhoma hoteli ku abuzohen në mënyra të tmerrshme seksuale, këta nuk i ndajnë fitmmet me pronarët e tyre pasi që ata krijonë lidhje i udhqejnë dhe natyrisht i përdorin edhe për nevojat e tyre seksuale.

Në Afganistan madje ata edhe kanë një shprehje ku thonë “ Gratë janë për fëmijë, djemtë për kënaqësi”.

2

Sordid, i filmuar si pjesë e dokumentarit, ai vallzon ndërkohë që më vonë nga një grup njerëzish shfrytëzohet për nevoja seksuale

3

Varfëri, Shkur i cili shihet në fotografi nuk fitonte asgjë mirëpo “ mbahej “  nga pronari i tij

4

Dëshpërim, djemë që vijnë nga familje të varfëra me premtimin për edukim, derisa i gjen kjo dhe në shoqërinë afgane quhen “ gay”

Në çdo vend kjo që ju bëhet këtyre të rinjëve nga Afganistani do të quhej pedofili, derisa në këtë vend mbrohen nga policët sepse janë të detyrar nga njerëzit e pasur, dhe biznismenët” thotë, Dr  Soraya Sobhrang

Fakti qe homoseksualiteti është i ndaluar në islam bënë që kjo të mbahet shumë e fshehur nga njerëzit që marrin pjesë në këtë  “ biznes “ , madje edhe ushtarët amerikanë gjatë misionit të tyre ne Afganistan janë shfaqur shumë të habitur se si në një vend aq konservativ kanë parë homseksual duke ecur dorë për dorë në rrugë.

5

Njerëz që shikojnë rrugëve për t’i gjetur viktimat e tyre

6

Fëmijë teksa mashtrohen për t’u shfrytëzuar më vonë, raportohet se ekzistojnë më shumë se 65.000 në Kabul që jetojnë në varfëri.

Mirëpo përkunër kësaj  prap ka shpresë, raporti që eshtë bërë ka tërhequr vëmendjen e ministrit të drejtësisë dhe grupeve fetare, për herë të parë tani ka një ligj që i ndalon këto veprime dhe polcia më në fund ka filluar të bëjë arrestime. /Periskopi

Të vjetër por me stil, merrni shembull djema (Foto)

Fotografitë që tregojnë se mosha është veç numër.

Periskopi.com Limonada

Duket se mosha nuk është pengesë nëse keni lindur me një instinkt natyral për stilin. Në fakt në shumë raste duket se sa më i vjetër që bëhet njeriu, aq më sharmant bëhet.

Më poshtë gjeni disa fotografi të cilat dëshmojnë se edhe kur një burrë është mjaftueshëm i vjetër sa për të dalë në pension, ai prapë mund të duket mahnitës.

Djema bëhuni si këta burra, dhe mos u bëni dembelë!/ lajmi.net

61355-0000-650-29513bd426-1479727310 61905-5-650-d1606ad2b5-1479727310 61505-1abe86756d90810bb1d0fdebe1c52a0c-650-2a9d8d1c1c-1479727310 62055-8686-650-1cf1101c0c-1479727310 62405-bca8233b0cf9bd9e7ccc23efc259d5c3-650-8d81676771-1479727310 63855-tumblr_lsagyl29yn1qih6lso1_500-650-a060420f14-1479727310 63655-s7qurx3zflo-650-8963461a43-1479727310 62005-7577766-650-8d81676771-1479727310 63955-tumblr_nh3gquoil01u1lauao1_1280-650-2a9d8d1c1c-1479727310 62355-b5ae46421f56a5599fba571856dd1b32-650-7794f92b10-1479727310 61455-1-650-c30ddfca14-1479727310 63705-stov4tbu290-650-6f8dfd3358-1479727310 1251010-vwxrw123-1479479033-650-89efa9a681-1479727310 62755-e9wcy_evlps-650-c30ddfca14-1479727310-1 62755-e9wcy_evlps-650-c30ddfca14-1479727310 61555-1c0db8b01bff57fe61df492b34715bb7-650-8d81676771-1479727310 1250960-14295593_814923208643923_1594591069_n-1479478942-650-d000bc1449-1479727310 61305-0-650-a1d9609d88-1479727310 62205-ac6shigqzci-650-f8c36b6d01-1479727310 64005-tumblr_nrpfhe6y1f1rsdgibo2_1280-650-60fdce69d3-1479727310