f4f990d9dbe2ecc5f74ccc89768bc5ef_xl

Slobodan Vujiçiq uron për 28 Nëntor

Kryetari i Malazezëve në Kosovë Slobodan Vujiçiq, ka uruar komunitetin shqiptar me rastin e 28 Nëntorit, ditës së flamurit.

Periskopi.com Lajme

 

Në mesazhin e urimit dërguar mediave Slobodan Vujiçiq, ka uruar 28 Nëntorin me dëshirën që shqiptarët të jenë strumbullar të paqes, unitetit dhe zhvillimit ekonomik të shtetit tonë të përbashkët, Kosovës.