epa01459051 The tail of the crashed Spainair plane sticks out as firefighters and members of rescue service work at the crash scene where a Spanair aircraft crashed on take off from Barajas Airport, Madrid, 20 August 2008. It was heading for Gran Canaria. The Spanish Interior Ministry is being reported as saying more than 100 people were killed in the disaster.  EPA/STR

Ky është avioni që u rrëzua në Kolumbi

Një avion që barte 72 pasagjerë, përfshirë një ekip futbolli brazilian, është rrëzuar në Kolumbi

Periskopi.com Lajme

Sipas zyrarëve të aviacionit kolumbez, aeroplani deklaroi emergjencë mes komunës së La Cejas dhe asaj dhe La Union, transmeton Periskopi.

Zyrtarët nuk kanë folur se çfarë ka ndodhur me aeroplanit, por thanë se të lënduarit janë duke u dërguar në në qendra mjekësore.

Ky është avioni që u rrëzua:

15211750_1144715472250868_267808892_n