auto_15991397_2207175959507893_1955003654_o-650x3581484126696

Iraniani që ngjanë me Michael Jackson (Foto)

Pothuajse secili nga ne ka në botë një person që i ngjanë shumë, edhe pse nuk kemi lidhje gjaku.

Periskopi.com Limonada

Një rast i tillë është me një irianian dhe këngëtarin Michael Jackson shkuan lajmi.net

E siç bëhet e ditur, ky irianian i është nënshtruar operacioneve plastike për tu dukur si Jackson.

E mira në këtë mes është se ai ia ka arritur qëllimin!

screenshot_3