98d47084538b66bb4109fe062a2e06c8_1482510674-8415143

Fotografitë provokuese të artistit trondisin shoqërinë moderne (Foto)

Imazhet grafike të artistit kurajoz spanjoll Luis Quiles kanë trazuar jo pak kritikët e artit kohët e fundit.

Periskopi.com Galeria

Ai jep anën tjetër të shoqërisë së sotme duke goditur fenomene që i quan “civilizmi modern”.

Grafikat e tij godasin dhënien pas parasë dhe neglizhencën ndaj varfërisë.

 

.