Çmimi fillestar milionësh, i këtij Ferrari Enzo që shumë koleksionistë duan ta kenë (Foto)

Ky model i prodhuesit italian, që është një nga më të veçantët të prodhuar ndonjëherë, do të del në shitje me çmim fillestar prej 2.5 milion dollarëve.

Periskopi.com Tech/Auto

Makina e lansuar në vitin 2001 është krijuar për të nderuar Ferrari Enzon, që është themeluesi i kompanisë, transmeton Telegrafi.

Automobili me linja të mprehta, që jep një pamje shumë elegante dhe luksoze, konsiderohet si një nga modelet më unike të shekullit XXI. Lajmi vijon më poshtë ↓

Me V12 dhe 650 kuajfuqi, kjo veturë ka dalë në shitje me një çmim prej 650 mijë dollarësh, por tani kërkesa për të është shumë e madhe. Madje, është shumë vështirë të gjendet në treg, meqë koleksionuesit e konsiderojnë si një nga makinat që nuk bën t’ju mungojë në asnjë mënyrë. /Telegrafi/

cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-9 cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-8 cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-7 cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-6 cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-5 cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-4 cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-3 cmimi-fillestar-i-ketij-ferrari-enzo-eshte-teper-i-larte-foto-2