Babai që tallej me selfiet e vajzës së tij, tash ka 2 herë më shumë ndjekës (Foto)

Secili prind rrit fëmijët në mënyrën e vet.

Periskopi.com Fun

Dikush kujdeset që ata të mos ndihen keq, e disa të tjerë tallen me ta, në mënyrë që t’u tregojnë se e kanë gabim.

Chris Martin, në vend se t’i thoshte vajzës së tij të ndalonte duke postuar selfie seksi ka menduar diçka më interesant. Lajmi vijon më poshtë ↓

48 vjeçari nga Uashingtoni që disa javë është bërë lajm se si tallet me vajzën e tij. Reagimet që nga atëherë janë të shumta, ai tashmë ka ndjekës dy herë më shumë se vajza e tij. Ai tashmë ka 60 mijë ndjekës në Instagram

dhe të gjithë pëlqejnë fotografitë e tij.

Nuk imiton vetëm fytyrën por edhe trupin./ Periskopi

dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-10-5829714d5e84e__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-6-58296a4a99267__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-2-58296a40d11c7__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-12-58297167eba2a__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-11-5829715927c21__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-1-58296a3ed3f89__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-5-58296a4797eaf__605  dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-8-58296a4eaed13__605